Graag nodigen wij u en uw partner uit op onze eerste samenkomst van het winterseizoen die zal doorgaan op WOENSDAG 4 OKTOBER 2023 om 19 UUR.

We hebben geprobeerd hiervan iets speciaals te maken en hebben onze voorzitter van KBC Johan Thijs, ondanks zijn zwaar beladen agenda, kunnen strikken voor deze voordracht.
Hem voorstellen hoeft niet en we weten allemaal dat hij een uitstekend spreker is. Het thema van de voordracht is KBC EN DE TOEKOMST. Hij zal het dan ook vooral hebben over de toekomstplannen, de strategie en de digitalisering van KBC.
Na de lezing van ongeveer anderhalf uur bieden wij u een receptie aan met een hapje en een drankje waar jullie verder kunnen keuvelen, hetzij over de voordracht, hetzij over andere leuke voorbije dingen en plannen voor de toekomst. Omwille van logistieke redenen gaat deze voordracht NIET door op de gewone locatie in Rapertingen maar WEL in het Rubenshof, Ridderstraat 8 in Alken (de locatie van onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie).
Om parkeerproblemen in Alken te vermijden is het aangewezen om de gratis openbare parking ’t Kapittel in Alken-Centrum te gebruiken. Deze is te bereiken door vóór de kerk rechts af te slaan; de ingang van de parking bevindt zich een 100-tal meters verder aan de linkerkant. Om het ‘Rubenshof’ te bereiken steekt u dan, tegenover de ingang van de parking, de straat over en via de doorsteek ziet u het gebouw recht voor u liggen.
Uitzonderlijk vragen wij jullie een tussenkomst in de kosten van 12 EUR per persoon. Inschrijven gebeurt door overschrijving van dit bedrag op rekening BE73 4500 0796 4160 van Kring Senioren KBC Limburg met vermelding ‘Lezing Johan Thijs’ en dit UITERLIJK OP 20 SEPTEMBER 2023. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid voor deze interessante activiteit.

Andere activiteiten

Datum Type activiteit Locatie
8 november 2023 Spreker Peter Verlinden, VRT-journalist vergadering Hasselt Bekijk activiteit
16 november 2023 Herfstfeest op donderdag 16 november 2023 vergadering Kuringen Bekijk activiteit